Assistent Instructeurs

Op deze pagina stellen mijn assistent-instructeurs voor de Kungfu Ninja’s zich even kort voor. Verschillende persoonlijkheden met verschillende kwaliteiten die elkaar goed aanvullen. Alle training vinden plaats onder mijn directe toezicht. Meer informatie over mij vindt u hier.

 

74971_767970709970870_3075874187579719924_n1Jeff (7de Geup – Assistent-instructeur)
Mijn naam is Jeff en woon gezellig samen met mijn vriendin en 2 kinderen in een knus huisje.

Al jaren vind ik het erg leuk om met jeugd te werken en training aan hen te geven. Op die manier kan ik ze iets bijleren waar ze ook later wat aan hebben.
De humor en de gedachtegang van kinderen zijn doorgaans erg leuk en ze zitten vol met de meest uiteenlopende fantasieën. Kortom een mooie tijd die ik nog vaak hoop mee te maken.

Ik nodig u dan ook van harte uit om samen met uw zoon en/of dochter eens bij ons langs te komen om de goede sfeer van Martial Arts Academy te proeven.

De docent over Jeff:
Ik ken Jeff vanuit mijn boogschiet tijd. Na een paar jaar alleen de hoofdtrainer te zijn geweest, heb ik dit later samen met Jeff opgepakt. Jeff leert snel omdat hij makkelijk de loopvormen kan onthouden. Kinderen die wat meer op de voorgrond staan zullen zich snel rondom Jeff begeven.

 

Sarinawhatsapp-image-2016-09-23-at-06-34-12 (Mugeup – Assistent-instructeur)
Mijn naam is Sarina en ik ben momenteel bezig met de opleiding voor pedagogisch medewerker, richting kinderen en kinderopvang.

Al heel wat jaren vind ik het erg leuk om te werken met kinderen en heb dan ook bij een aantal plaatsen ervaring opgedaan. Door hier te helpen tijdens de training van de Kungfu Ninja’s wil ik meer ervaring hierin opdoen. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig en leuk.

Voor de meeste kinderen ben ik echt een luisterend oor en kan mij goed inleven in hun “kinderwereld”. Soms zijn het leuke verhalen maar helaas ook af en toe wat minder leuk. Op zo’n moment geef ik de kinderen advies wat ze in die situatie het beste zou kunnen doen.

Kortom: Ik zie een hele mooie en leuke tijd tegemoet met de Kungfu Ninja’s.

De docent over Sarina:
Ik ben erg blij met Sarina bij ons op de vloer. Ze heeft een natuurlijke manier van omgaan met de kinderen en is erg verantwoordelijk en volwassen voor haar leeftijd. Natuurlijk gaan we haar ook nog wat dingen leren van Sibpalki, Koreaans Kungfu zodat ze ook daarin meer kan ondersteunen in de les.