Kungfu Ninja’s

Kungfu Ninja’s (vanaf 6 jaar)

RunningSteeds vaker hebben kinderen minder zelfvertrouwen, sporten te weinig en hebben vaak moeite met concentreren op school. Dit alles heeft natuurlijk veel met elkaar te maken en daarom heeft Martial Arts Academy sinds kort een leuk programma opgezet voor kinderen vanaf 6 jaar om al deze zaken gelijktijdig aan te pakken en ook nog eens op een hele leuke en plezierige manier.

Op televisie zijn er steeds meer tekenfilms waarin een ninja de hoofdrol speelt (Ninja Turtles, NinjaGo, Avatar e.d.). Kinderen willen dit vaak ook zijn en daarom hebben wij hierop ingespeeld om ze deze mogelijkheid te kunnen bieden.
Een leuke combinatie van Koreaans Kungfu, gymnastiek en freerunning maakt de unieke combinatie welke wij benoemd hebben tot Kungfu Ninja’s.

bigstock-Cartoon-ninja-attacking-Vecto-62740700 [Converted]Tijdens de lessen leggen wij de nadruk op: Conditie, kracht, balans, uitdaging, Koreaans Kungfu, zelfvertrouwen, motoriek en plezier.
Hierdoor zult u al snel merken dat uw kind zich beter gaat voelen en dat het zelfvertrouwen en concentratie op school ook zullen toenemen.

Via een officieel curriculum, opgezet door Martial Arts Academy, zullen de ninja’s doorstromen en leggen zij een officieel examen af zodra zij de kennis en kunde hebben om door te stromen naar een volgend niveau. Uiteraard zijn familie en vrienden altijd welkom om zo’n examen bij te wonen zodat de ninja kan laten zien wat hij/zij geleerd heeft. U zult verstelt staan.

We trainen in een mooie gymzaal aan de Rederijkershoeve, in het hart van de wijk de Maten. Hier hebben we allerlei materialen tot onze beschikking welke wij dan ook elke training zullen gebruiken.

bigstock-Cartoon-ninja-Vector-clip-art-67672363 [Converted]Voor wie: Kinderen vanaf 6 jaar.
Waar: Gymzaal Rederijkershoeve, Apeldoorn
Wanneer en hoe laat: Iedere zaterdag m.u.v. vakanties
Groep 1: 8:00 – 10:30
Groep 2: 10:30 – 11:00
Door wie: Logan Maxwel & Assistent-instructeurs
Contact: info@kungfuninjas.nl

Indien uw zoon en/of dochter een keer mee wil doen bent u van harte welkom. De eerste keer is een proefles en is dus geheel gratis.

 

Untitled-1