Over Ons

Alle lessen en cursussen van Martial Arts Academy worden gegeven door instructeur Logan Maxwel. Al jarenlang was Logan opzoek naar een krijgskunst die bij hem paste. Helaas was in zijn omgeving niet dat te vinden wat helemaal bij hem aansloot.

In 2010 gaf Logan zijn zoektocht op en is door zijn Qigong trainer naar China gestuurd om zich daar verder te ontwikkelen in Zhineng Qigong Methode Science. Na 3 maanden van intensive training van Wei Qifeng, kwam hij weer terug naar Nederland met nieuwe energie. In 2010 had hij dan ook besloten om zich in te zetten voor Qigong (Bewegingsleer) en vechtsport, ongeacht of hijzelf vechtsport zou leren.

‘Mijn doel is het om een school op te richten waar men Aziatische geneeswijzen, krijgskunst, taal en cultuur leert. Dit alles naast een goede (reguliere) internationale scholing’

In 2012 ontdekte Soo Choi-Bosman (3de Dan) zijn plannen en nodigde hem uit om eens deel te nemen aan de Sibpalki Summer Intensives. Tijdens de Summer Intensives waar hij aan deelnam merkte Soo op dat Logan wel aanleg had voor Sibpalki. Later dat jaar werd hij dan ook uitgenodigd voor het Sibpalki Legacy Project van haar man Dr. Bok Kyu Choi (7de Dan). In deze trainingsperiode van 1 jaar heeft hij net zoveel uren moeten maken als gemiddeld een leerling doet in 7-10 jaar training. In 2013 is hij zijn examen gekeurd en goed bevonden door Dr. Bok Kyu Choi en de Koreaanse Sibpalki Association.

Inmiddels geeft Logan zelf les in Qigong en Sibpalki in Apeldoorn en omgeving. Dit zowel in groepslessen als ook privéles. Daarnaast volgt hij nog wekelijks training bij Dr. Bok Kyu Choi in Hilversum naast ook extra weekendtrainingen om zo zelf ook steeds beter te worden in Sibpalki.

DSC_0007 (1)Hij is gecertificeerd als docent door Harmonious Big Family (Qigong), Sibpalki Nederland waar hij heeft werkt als secretaris, heeft 3 jaar ervaring in de functie als hoofdtrainer bij Avalon Sports (boogschieten) waar hij leiding had over 10 instructeurs en heeft hij verschillende trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van autisme, ADHD, pedagogiek, psychologie en didactiek.