Erkend leerbedrijf

De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij een erkend leerbedrijf zijn en ons dus een schoolvoorbeeld voor de branche mogen noemen. Iedereen kan een sport opzetten, hierin lesgeven en succes behalen zodra je de juiste stappen doorloopt. Echter hebben wij ook de erkenning in onze professionaliteit gekregen van het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor ons onderdeel Kungfu Ninja’s.

Wij mogen stagiaires begeleiden in 2 verschillende vakgebieden.

  1. Sport
  2. Zorg en Welzijn

Vooral op de laatste zijn wij best wel heel trots. Wij vinden namelijk dat wanneer je met kinderen werkt je ook je verantwoordelijkheid moet nemen. Het sporten met kinderen vraagt namelijk echt wel meer kennis dan van sport alleen. Het SBB ziet dan ook dat wij dit kunnen en ziet ons ook in staat zijn om studenten voor de opleiding Pedagogische Medewerkers te kunnen begeleiden in hun leertraject.

Met trots plaatsen wij dan ook het beeldkenmerk ‘erkend leerbedrijf’ op onze website en factuur.

Voor vragen over het SBB kun u terecht bij SBB Servicedesk: 088 3380000
Voor vragen over een stage plaats kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen