Algemene update

18-04-2021

Beste leden van Martial Arts Academy,

De mei vakantie staat voor de deur, maar we gaan gewoon door!

Het algemene logo heeft een update gekregen. Martial Arts Academy was begonnen met enkel Koreaans Kungfu (Sippalgi) en toen de Kungfu Ninja’s erbij kwamen met een eigen logo wordt het algemene logo gekoppeld aan het Koreaans Kungfu. Inmiddels hebben wij er ook een Haedong Kumdo tak bij en is het goed om het algemene logo van de individuele sporten los te halen. Daarom is het nieuwe logo net wat anders. Dit logo zul je steeds meer tegen komen als we zaken aanpassen.

Haedong Kumdo

Sabumnim Carla traint momenteel veel in het bos met haar studenten als het mooi weer is. Bij slechter weer wijken ze uit naar de kwekerij waar ze droog kunnen trainen. De leden zijn allemaal op de hoogte van de actuele locatie’s. Zodra we de zaal weer in mogen zullen de lessen in eerste instantie weer verplaatsen naar KDO Deventer.

Koreaans Kungfu

Het blijft langer licht en dat betekent dat we weer volgens het reguliere schema les kunnen volgen. Zoomlessen komen per direct te vervallen en we gaan buiten in het matenpark trainen.

Volwassenen
Woensdag 20:00-21:00
Vrijdag 20:00-21:00.

We sluiten iets eerder af ivm de reistijd/avondklok voor leden en trainers die van ver komen.

Jeugd
Vrijdag 19:00-20:00 (vanaf het nieuwe seizoen ook de woensdag)

Kungfu Ninja’s

Voor de Ninja’s blijft het schema momenteel ongewijzigd.

Groep 1 08:45 – 09:30
Groep 2 09:30 – 10:15
Groep 3 10:15 – 11:00

Zoals het eruit ziet kunnen wij dit jaar voor het eerst in veel te lange tijd weer reguliere examen houden. We zijn dan ook druk bezig met iedereen klaar te stomen voor de examens.

Paspoort

De eerste pasfoto’s zijn binnen! Deze leden ontvangen zo snel mogelijk hun paspoort. Heb je nog geen pasfoto ingeleverd doe dit dan snel.

Mocht je geen pasfoto hebben kun je deze eventueel laten maken bij Drogisterij Gera (Imkersplaats 7, Apeldoorn) tegen een ledentarief van €6, voor 6 pasfoto’s. Geef wel even aan dat je lid bent van Martial Arts Academy. Dit tarief geld enkel deze maand.

Wedstrijden

In het paspoort zullen 4 pagina’s beschikbaar zijn voor het registeren van wedstrijden. Voor de Haedong Kumdo zijn ze al begonnen met wedstrijden vanuit de bond (Dutch Haedong Kumdo Association) maar voor de Kungfu Ninja’s en Koreaans Kungfu leden betekend dit dat wij ook op korte termijn willen beginnen met wedstrijden. Zowel wedstrijden gericht op de techniek (Form, Free-style en Contact) als ook uithouding (Kracht, Conditie en Parcours).

We hebben al in grove lijnen wat concepten klaar liggen maar moeten dit nog in een volledig regelement opzetten. Ook is er afgelopen zaterdag nog het een en ander aan feedback verzameld wat wij ook zullen verwerken in de plannen. Het grootste toernooi staat daarom op de planning voor juni/juli 2022 maar we willen vast starten met een paar kleinere (proef) wedstrijden in 2021. We gaan ook kijken of er wedstrijden zijn die we over de afdelingen gezamelijk kunnen doen.

Hoe en wat precies krijgen de leerlingen vanzelf in de les te horen.