Corona update

17-03-2021

Beste leden van Martial Arts Academy,

Sinds enige tijd geven wij gedeeltelijk les via Zoom. Met pijn en moeite komen er 2 deelnemers in de Zoomles. Ik snap heel goed dat een Zoomles anders is maar we moeten roeien met de riemen die we hebben en er kan gewoon heel veel wel via Zoom. Ook is er beslist niet veel ruimte nodig. De leden die wel inloggen kunnen dat bevestigen.

Vooral op de vrijdag is de opkomt te klein om 2,5 uur voor een webcam te staan. Als trainers spenderen wij dan liever onze energie anders.

Woensdag

Deze dag blijft voorlopig gewoon een Zoomles. Vanaf nu is hij voor alle Kungfu Ninja’s en Koreaans Kungfu leerlingen toegankelijk in de hoop dat we dan meer dan 2 leden online hebben. Het lestempo zal wel met minimaal het Jeugd niveau gegeven worden. Via onderstaande gegevens kun je inloggen.

Ieder woensdag van 20:00-21:30

Gebruik deze link of
Meeting ID: 970 0785 6831
Passcode: 5VQATg

Vrijdag

De lessen op de vrijdag komen voorlopig volledig te vervallen tot de maatregelen zo zijn dat we op een andere manier hierin kunnen voorzien. Daarvoor komt op de zaterdag een fysiek les moment in de plaats.

De les is op zaterdag van 11:00-12:30 voor de Jeugd EN Volwassenen. Dit is dus aansluitend op de Kungfu Ninja les. Ik snap dat dit voor sommige Ninja/Jeugd leden niet het meest praktische is maar hier geld weer, we moeten roeien met de riemen die we hebben. Dit is wat wij momenteel kunnen bieden.

Voor Ninja/Jeugd leden is het dus zelf kijken of ze beide lessen doen of een van de twee les momenten pakken.

Locatie is nog even in afwachting op reactie van Gemeente Apeldoorn. Formeel mogen wij enkel trainen op een ‘sportlocatie’ en niet in de ‘openbare ruimte’.  Vooralsnog ga ik er vanuit dat het matenpark (Basketbalveld bij Kinderboerderij de Maten) akkoord is, anders zal het rondom de Gymzaal Rederijkershoeve plaats vinden.