Salland Clubactie

Scoor € 50,- voor Martial Arts Academy

We hebben dit jaar een nieuwe sponsor! Salland Zorgverzekeringen is een regionale zorgverzekeraar en ondersteunt graag sportverenigingen. Voor elk lid van onze club dat zich verzekert bij Salland, krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. 2020 is een raar jaar geworden en daarom ontvangen we eenmalig een extra steuntje in de rug van €250,-. Daar zijn we natuurlijk blij mee!

Via www.salland.nl/MAA kun je het collectief van Stichting Martial Arts Academy bekijken. Voor de basisverzekering betaal je bij Salland in 2021 €123,90 per maand.

Via de Salland Clubactie profiteer je van:

  • Een regionale zorgverzekeraar met landelijke dekking
  • 7% korting op alle aanvullende en tandartsverzekeringen
  • Kans op 1 jaar gratis lidmaatschap bij de club
  • 5 gratis extra fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus
  • 25% korting op alle artikelen via www.sportdirect.com

Daarnaast kan het interessant zijn om bij Salland te kiezen voor het maximaal vrijwillig eigen risico. Dan betaal je een premie van €98,90 (€25,- korting per maand). Overstappen is heel gemakkelijk. Je regelt het via www.salland.nl/MAA! Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Op de website van Salland kun je de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw situatie past.

Waarom wij achter Salland staan

Salland is een regio gebonden verzekeraar. Hun focus ligt op Oost-Nederland, rond Deventer. 95% van de premie gaat terug naar de zorg. Ze hebben dan ook geen winstoogmerk. Omdat ze regionaal werken gaat het geld voornamelijk naar zorgverleners in onze direct omgeving.
Salland heeft dan ook regionaal een aantal initiatieven gestart.

Huisarts krijgt meer tijd per patiënt

Huisartsen in onze regio zouden graag meer tijd voor hun patiënt nemen. Dit bleek uit onze gesprekken met de Huisartsencoöperatie Deventer en Omstreken. Zo ontstond de pilot ‘Meer tijd voor de patiënt’.

Sociale Benadering Dementie

Mensen met dementie ophalen voor een knipbeurt bij de kapper: één van de initiatieven die bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Salland doet mee aan deze ‘Social Trials’ vanuit het project ‘Sociale Benadering Dementie’.

De club

Salland geloofd dat sport gezond is voor lichaam en geest. Wij geloven dat uiteraard ook. Trainer Ben (63 jaar) is bewust bij ons begonnen om zichzelf fit te houden. Fit is hij zeker! Salland wil om de gezondheidsredenen graag de sport een steuntje in de rug geven. Dit jaar kunnen ze niet ondersteunende activiteiten uitvoeren in de regio en hebben daarom besloten het budget te verdelen over de aangesloten clubs. Zo kunnen wij weer materiaal aanschaffen of ander activiteiten opzetten. Deze € 250,- is voor onze kleine school meer dan een heel jaar budget voor één afdeling binnen onze school! Daarnaast bieden ze dus de € 50,- per nieuwe (betalende) klant. Jullie snappen vast dat dit heel waardevol is voor de club.

Moet je nu klant worden? Nee, kijk naar welke verzekering aansluit bij je behoefte. Als Salland dit is, dan zeg ik DOEN!

Je mag natuurlijk ook familie en vrienden doorverwijzen. Je moet namelijk niet per se lid te zijn om gebruik te maken van de actie. Zorg wel dat je via de juiste link de verzekering afsluit.