Corona update

19-01-2021

Beste leden van Martial Arts Academy,

Inmiddels is het iedereen bekend zijn dat de corona maatregelen verlengd zijn. Gelukkig viel de Lock Down ook gedeeltelijk in de vakantie. De Haedong Kumdo leerlingen zouden pas deze week de les weer oppakken. Helaas zal voor iedereen de hele maand januari en de eerste week van februari sowieso geen les zijn.

Contributie

Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij financieel het vorige jaar goed doorgekomen en heb ik (Logan), voor de tweede keer sinds de oprichting, niet uit privé hoeven bij te leggen. Accres heeft zijn beleid rondom opzeggen vanwege Corona aangepast en hierdoor zijn er inmiddels geen zaalkosten meer indien wij na een conferentie de huur opzeggen. In Deventer loopt echter de zaalhuur door aangezien dit een private zaal is. Dus aangezien er voldoende reserves zijn is de huur voor januari niet geïncasseerd.

Overig financieel nieuws

In februari en maart komen er (als het goed is) nog sponsor gelden vrij van onze Zorgverzekering actie met Salland. €50 per nieuwe inschrijving en €250 eenmalig.

Voor Haedong Kumdo beoefenaars zal wel de bondcontributie voor 2021 deze maand afgeschreven worden. Wij storten die door naar de Dutch Haedong Kumdo Association. Binnenkort ontvangen de betreffende leden ook hun welkomstbrief en eventuele login gegevens voor de bondsite.

Telefoonnummer

Voorheen gingen alle berichten via een WhatsApp ‘Verzendlijst’. Ondanks dat deze nieuwspagina al in de maak was, bleek dat de verzendlijst functie steeds vaker niet aan alle personen bezorgde. Voornamelijk kwam dit door het niet opslaan van ons nummer maar ook steeds vaker om onbekende redenen. De verzendlijst blijven wij gebruik om te laten weten dat er een nieuw bericht is op de site. Mocht je toch afvragen of je geen nieuws gemist hebt, kijk dan af en toe op onze site. Je kunt een oude link gebruiken of via de hoofdpagina (www.MartialArtsAcademy.eu) op de knop ‘Nieuws‘ klikken.

Ook zijn wij bezig met het inregelen van onze nieuwe telefooncentrale. Als je nu belt met ons nummer (085-0033777) zul je een keuzemenu horen. Deze is nog volledig in het voorstadium en zullen wij binnenkort updaten met meldingen. Voorheen was enkel ikzelf (Logan) bereikbaar op dit nummer maar nu kun je ook Sabumnim Carla Kuster bereiken door de juiste keuze te maken. Zo kunnen wij in de toekomst blijven groeien en leden helpen met de juiste persoon in contact te komen.

WhatsApp blijft ongewijzigd en communiceer je nog steeds rechtstreeks met mij.