Corona update / Algemeen

02-06-2021

Beste leden van Martial Arts Academy,

Binnenkort weer meer versoepelingen. Ondanks dat dit in het algemeen geweldig nieuws is heeft het voor de volwassenen nog niet het effect dat we sportcontact mogen hebben. Dit is zeer hard nodig i.v.m. het achterblijven van bepaalde technieken.

Laten we hopen dat het vaccineren snel gaat en corona steeds verder onder controle komt en controle blijft.

Algemeen

Door de corona is er op mij (Logan) meer druk gekomen vanuit mijn baan en activiteiten rondom de sport. Hierdoor is de facturatie deze maand wat laat en hebben vele wel gemerkt dat de communicatie wat achterliep. Maar het einde van wisselingen/wijziging is in zicht. Volgend seizoen zou een normaal seizoen moeten zijn. Nu nog even met z’n alle doorbijten. Houd WhatsApp en de Nieuwsberichten goed in de gaten. Ik doe mijn best om alles up2date te houden.

Huidige lessen

Kungfu Ninja’s

Reguliere lessen, tijden en locatie. Voor meer info klik hier.

Koreaans Kungfu

Vrijdag lessen zijn weer gewoon in de zaal. Woensdag is afhankelijk van het weer. Houd daarom de Groepsapp in de gaten. Vandaag (02-06-2021) zitten we weer in het matenpark.

Haedong Kumdo

Houd de Groepsapp in de gaten.

Examens

Kungfu Ninja’s 

Dit examen zal eind augustus of in september plaat vinden. De huidige maatregelen laten namelijk nog niet publiek toe. Publiek is juist van belang om de druk op te voeren waar je als vechtsporter moet wennen. Mocht het in augustus/september nog niet mogelijk zijn met de corona regels dan zullen wij toch het examen zonder publiek afnemen. De datum zullen we uiterlijk 2 weken vooraf bekend maken. Maar blijf de zomer door trainen!

Koreaans Kungfu

Hier geld hetzelfde als bij de Kungfu Ninja’s. Voor de jeugd lijk het momenteel echter sowieso nog te vroeg voor hun eerste examen. Dit heb ik ook al met hun gedeeld. Maar alle Jeugdleden kunnen nog wel badges halen dus kunnen ze gewoon voor het badge examen qualificeren.

Haedong Kumdo

Volgens het laatste nieuws vanuit de DHKA (Dutch Haedong Kumdo Association) zal er op 20-06-2021 een centraal examen plaatsvinden in Harlingen i.c.m. een centrale training onder leiding van Sabumnim Frank Heininga. Houd de DHKA Facebook pagina in de gaten en/of informeer bij Sabumnim Carla voor updates en meer informatie.

Nieuwe seizoen

Kungfu Ninja’s

Binnenkort zal er een korte inventarisatie gedaan worden zodat wij de groepen vast kunnen indelen voor het volgende seizoen. Er is namelijk grote kans dat er wat meer uitstroom (doorstroom naar Jeugd) in de laatste groep gaat plaats vinden en dat kan betekenen dat Ninja’s sneller dan anders naar een nieuw tijdvak gaan qua les. Op die manier weer iedereen optijd hoe het weekend eruit gaat zien in 2021/2022.

Koreaans Kungfu

Momenteel kan de jeugd enkel op de vrijdag trainen. In het nieuwe seizoen zullen wij dit uitbreiden naar de woensdag. Zelfde tijd, dus van 19:00-20:00.

Haedong Kumdo

Vooralsnog zijn hier geen bijzonderheden te melden. Mocht dit veranderen zullen wij dit in het volgende nieuwsbericht delen en/of Sabumnim Carla dit met jullie delen.

Vakantie

Kungfu Ninja’s

Juli en augustus is er geen les.
26 juni valt uit vanwege het Evenement in Haarlem.
3 juli is het SABUMDAG! Dit is een jaarlijks evenement voor alle Ninja’s. Info volgt.
4 september is weer de eerste les van het nieuwe seizoen.

Koreaans Kungfu

Juli en augustus is er geen les.
1 september is weer de eerste les.

Haedong Kumdo

Sabumnim Carla heeft een heel ander les en vakantie rooster. De vakantie voor deze afdeling is dan ook van:
21 juli 2021 tot en met 28 augustus 2021

Houd echter jullie groepsapp in de gaten. Sabumnim Carla heeft de intentie om in de zomer lekker actief te zijn!

Webshop

De leden van Haedong Kumdo hebben allemaal al toegang tot de webshop.

www.MartialArtsStore.eu

Aankomende dagen zullen wij ook de volwassenen van het Koreaans Kungfu toegang geven. Enkele Ninja’s hebben al toegang i.v.m. bestellen van nieuwe trainingsitems maar de rest volgt eind van deze maand of in de vakantie.

In de tussentijd kun je alvast een blik werpen.

LET OP!
Producten onder de catagorie “Goodies” worden op bestelling geproduceerd en kunnen niet worden geretourneerd.