Corona update

14-10-2020

Beste leden van Martial Arts Academy,

De nieuwe maatregelen die de overheid hebben opgelegd zorgen dat we een aantal zaken moeten aanpassen rondom te sport.

Haedong Kumdo

Onze locatie (KDO Deventer) had al extra maatregelen getroffen waaronder ‘routing’ in de zaal en extra reinigingsmiddelen beschikbaar gesteld. De kleedkamers zullen echter weer dicht gaan. De groepsgrote mag maximaal 30 personen zijn zolang er maar 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Carla Kuster zal waar nodig de groepsindeling aanpassen om deze afstand te waarborgen.

Koreaans Kungfu

Accres heeft papieren handdoeken dispensers geplaatst bij de wasbakken. Het verzoek is nu ook dat iedere leerling bij binnenkomst zijn handen wast met water en zeep.

Volwassenen
Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Bij controle kan Martial Arts Academy gewoon gesloten worden. Doe dit dus ook. Jongeren mogen wel in contact met elkaar met jullie niet met hun.

Jeugd
Voor de jeugd verandert er niets aangezien iedereen onder de 18 jaar is. Houd verder wel afstand van de trainers.

Kungfu Ninja’s

Voor de Ninja’s verandert er weinig. Ze mogen gewoon trainen. Omkleden op locatie mag echter niet meer anders dan schoenen wisselen. Echter viel het al geregeld op dat er regelmatig ouders in de kleedzaal bleven hangen. Met oog op de aangescherpte regels gaan ook wij hierop handhaven. Dit ook om te voorkomen dat onze school gesloten kan worden onder dwang.

Ouders blijven buiten. Kinderen komen in Dobok (uniform) aan bij de zaal.

Kinderen die niet zelfstandig hun veters kunnen strikken van hun zaalschoenen kunnen hier hulp om vragen bij een trainer. Ook zullen wij alle Ninja’s hun handen laten wassen voor de start van de les. Wil je als ouder wat bespreken dan kun je via WhatsApp of telefoon doen: 085-0033777. Ouders die hun kind brengen voor een eerste of tweede proefles mogen binnen hun kind afzetten maar moeten dan het pand weer verlaten.

Ook voor de gymzaal dienen ouders afstand te houden van elkaar. Dit niet naleven kan gevolgen hebben dat wij als school gesloten worden.