Hulp voor hulp

06-07-2022

Beste leden van Martial Arts Academy,

Afgelopen seizoen zijn wij harder gegroeid dan ooit! Helaas ook meer uitstroom gehad dan ooit. Onder aan de streep lijkt er een kleine plus over te blijven.

We hebben ons hoofd boven water weten te houden tijdens de COVID-19 periode omdat onze kosten laag zijn. Zoals velen weten verdien ik, Logan Maxwel, geen euro met mijn werk voor de stichting en hebben wij vele leden die op een of andere manier hun steentje bijdragen. Hier ben ik super blij mee.

Momenteel woon ik in Silvolde (bij Doetinchem) en is even reclame maken in Apeldoorn niet een van de mogelijkheden die makkelijk voor de hand liggen. Ik ben daarom meer dan anders afhankelijk van de leden in en rondom Apeldoorn.

Daarom moet ik jullie dit keer vragen om actief reclame voor ons te maken.

Hulp voor hulp (Kungfu Ninja’s)

Ik heb mensen nodig die reclame maken en veel ouders hebben graag wat meer instructie voor hun kinderen om de 2 maanden vakantie door te komen in aanloop naar hun examen.

Daarom heb ik het volgende bedacht. Jullie helpen mij en ik zorg voor een persoonlijke video naslagwerk.

Hierin komen alle technieken die nodig zijn voor het examen aanbod. Dit allemaal in Ultra HD (4K) Lekker groot in de woonkamer op de TV of op computer, tablet of smartphone te bekijken terwijl je ergens anders in of om het huis traint.

Voorbeeld

Wat je moet doen

Beide ouders en leerling (indien in bezit van Facebook), nodige iedereen (Familie/vrienden, Apeldoorn en omgeving) in hun lijst uit om onze Facebook pagina te liken.

Dit doe je heel gemakkelijk door naar onze pagina te gaan en op de 3 puntjes te klikken en dan te klikken op: Vrienden uitnodigen

Denk er niet over na of iemand wel of niet interesse heeft maar nodig gewoon iedereen uit. Het gaat ons namelijk om meer bereik te creëren en daarvoor hebben wij volgers nodig. Heel veel volgers. Die volgens gaan hopelijk van tijd tot tijd iets Liken of nog beter, Reageren.

Wat als je geen Facebook hebt?

Bedenk dan zelf hoe je actief Martial Arts Academy onder de aandacht krijgt van jouw netwerk. Als ik tevreden ben, krijgt jouw Ninja’s uiteraard ook de persoonlijke video.

Laat de marketing ondersteuning a.u.b. niet aan je kind over. Mond tot mond reclame gaat van ouder op ouder echt een heel stuk beter.

Mocht je flyers nodig hebben, laat het weten en dan zorg ik dat deze jullie kant op komen zodra ik in de buurt van Apeldoorn ben. Overspoel je fysio, supermarkt, eigen sportclub en werkvloer met flyers nadat je je buren bestookt hebt.

Koreaans Kungfu (Jeugd)

Voor deze groep vooral het verzoek: Help mee! Voor jullie heb ik momenteel nog geen materiaal maar jullie hebben vaak meer mogelijkheden om samen te trainen met Sabumnim Dymphna (welke de zomer door gaat met voldoende aanmeldingen) Mocht je specifieke verzoeken hebben, laat het dan wel weten en dan kijk ik hoe ik kan helpen!

Delen, Liken en/of Reageren?

Een Like zijn we dankbaar voor maar doet in de praktijk vaak niet meer dan mijzelf een goed gevoel geven. Facebook kijkt vooral naar de interactie bij een bericht. Momenteel reageert vaak alleen mijn vrouw en haar familie actief of ex-leden. Het zou ons echt super helpen als jullie een kort bericht plaatsen onder een post. Een smiley is al voldoende. Dus Like & Reageer. Delen mag maar dat vind ik niet eens zo spannend. Tag liever iemand in een bericht als je wilt dat iemand het ziet. Maar alle beetjes helpen!

Maar mijn Ninja doet nog geen examen

De informatie in de video is net zo relevant voor het examen moment in januari of volgend jaar augustus. Dit is mogelijk de enige keer dat we dit doen. Dus grijp deze kans en zorg dat je Ninja zelfverzekerd het examen in kan gaan.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen

Jullie hulp is echt nodig! Wij kunnen het niet zonder jullie. Alvast mijn dank naar alle leden die al actief proberen te helpen en mijn dank voor alle leden die nu actief(/actiever) gaan helpen. Samen maken wij een succes!

Sugo!