Nieuwsbrief 3

08-03-2022

Beste leden van Martial Arts Academy,

Het einde van de Corona maatregelen lijkt nu echt in zicht. Doelstelling van de overheid wordt om echt alles open te houden. Laten we hopen dat we weer meer normaal dingen kunnen organiseren.

Baby op komst!

Zoals velen weten is mijn (Logan) vriendin Jamie, zwanger van onze 2de dochter. De uitgerekende datum is 14 april. Maar aangezien de vorige bevalling haast 3 weken eerder was houden wij rekening met een wat ruimere periode. Voor de Koreaans Kungfu en de Kungfu Ninja lessen kan dit impact hebben. Het kan zijn dat in eens een les afgelast moet worden of er ineens een assistent instructeur voor de groep staat. Hou vanaf 26 maart dus de app goed in de gaten of er last-minute nieuws is. Uiteraard meld ik het zodra de ooievaar veilig is geland.

Examens en uitval lessen

Nederland gaat weer los dus dat betekend ook dat wij weer toeschouwers mogen ontvangen bij een examen. Ook zal volgens de statistieken minder mensen ziek moeten worden dus ook minder leden die uitvallen voor een les. Om die reden hebben wij onlangs eindelijk het examen van januari gepland. Dit zal plaatsvinden op aanstaande zaterdag 12 maart van 9:00-11:00 (Kan eventueel uitlopen)

Examen start 9:00! Inloop 15min vooraf.

Dit betekent dat voor alle Ninja’s die normaal les hebben, er GEEN les is. Mochten ze zelf niet examen gaan doen dan mogen ze uiteraard komen kijken.

De gemeenteraadverkiezingen staan, woensdag 16 maart, op de agenda. Accres moet daarom, 23 gymzalen in Apeldoorn, hiervoor beschikbaar stellen. Zoals je al voelt aankomen, onze zaal behoort daar toe. Helaas is er geen enkele zaal in de omgeving beschikbaar en zullen de Koreaans Kungfu lessen op die dag komen te vervallen.

Examenkandidaten:

Kungfu Ninja’s

Betel
Conall
Ezra
Finn
Gijs
Jorg
Joshua
Keano
Lieke
Lilea
Lucas
River
Senan
Tim

Examenkandidaten:

Koreaans Kungfu

Anna Rey
Bas
Ben
Jan
Jeroen K
Jihee
Joris
Jorn
Linda
Myca
Nick
Thomas
Tim

Haedong Kumdo

Sabumnim Carla zal op korte termijn een datum prikken voor de examens in Deventer. Omdat wij meer exposure willen, en het mag ook weer, hopen wij dat alle leerlingen uit Deventer actief vrienden en familie uitnodigt om te komen kijken. Dit is erg belangrijk voor de groei van de groep in Deventer. Uit ervaring blijkt dat mond-tot-mondreclame het beste werkt.

In de afgelopen corona periode zijn er net zoveel mensen bijgekomen als mensen vertrokken. Dit is erg jammer uiteraard! Willen wij volgend seizoen ook gewoon 2 dagen in de week binnen kunnen trainen dan moeten er meer leden bij. Blijf dus actief met het uitnodigen van mensen voor een proefles. Jullie hebben iets unieks te bieden in Deventer dus er moet echt wel animo te vinden zijn voor de lessen. Zet hem op!

Slagingskans

Voor de Ninja’s gaan de examen veelal op uitnodiging en zijn ze ook redelijk klaar voor het examen. Maar anders dan bij andere scholen blijft bij ons altijd de kans aanwezig dat ze het examen niet halen. Mocht een Ninja’s niet zijn uitgenodigd houd dat veelal in dat ze nog onvoldoende progressie in de les hebben gemaakt om een kans van slagen te hebben.

Voor de Koreaans Kungfu leerlingen is meedoen aan het examen een meer eigen keuze. De opgegeven lijst is dan ook meer gebaseerd op aanwezigheid. Woensdag en vrijdag is de laatste mogelijkheid om feedback in te winnen.

Boeken examen

Het examen kun je boeken via onze webshop tot uiterlijk 10 maart! Boekingen op 11 maart en later gelden voor examen in augustus!

www.MartialArtsStore.eu

Login in met je ‘Achternaam’ en wachtwoord.

Kies als examen 1 kleur hoger dan de Ninja heeft. Pas als de Ninja de zwarte badge heeft behaald kan hij voor ‘8ste geup’ (wit/gele band) examen.

Kungfu Ninja’s/Badge: Wit > Geel > Groen > Rood > Zwart
Koreaanse Kungfu/Band: 8ste > 7de > 6de > enz.

Vragen: Bel of App met 085-0033777

Webshop

Onze kas is uitgeput maar de voorraden van de webshop zijn daardoor goed. Onlangs hebben wij eindelijk de foam zwaarden die in oktober al besteld waren ontvangen. De meeste spullen kunnen wij rechtstreeks uit voorraad leveren, wat fijn is. Helaas is echter de laser defect en krijgen wij de nieuwe laser niet werkend. Hierdoor kunnen wij momenteel geen namen in stokken en zwaarden laseren.

Ook hebben wij spullen die rechtstreeks vanuit de producent, maatwerk geleverd worden. Al deze producten staan in de categorie “Goodies”. Mogelijk moet je op je smartphone het filter hiervoor openen. Je herkent ze ook aan het feit dat dit geen relevante producten zijn maar fan-artikelen. Deze producten kunnen NIET retour. Heb je een verkeerde maat besteld kunnen wij (of de leverancier) dat niet terug nemen. Mocht iemand interesse hebben in maat 152-164 van deze hoodie, bestel hem dan NIET via de shop maar App of mail ons. Wij hebben hier 1 retour van op voorraad.

Stichting Martial Arts Academy is een organisatie zonder winstoogmerk en alle instructeurs zijn vrijwilligers. Wij verdienen geen geld met de lessen en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. (Extra) verkopen zorgen enkel dat wij meer kunnen investeren in ontwikkeling van de lessen.