NIEUWSBRIEF 5

24-08-2022

Beste leden van Martial Arts Academy,

Nieuwe seizoen start over iets meer dan 1 week (2 september). Maar eerst nog even een examen op 27 augustus! Wij hopen dat jullie niet stil hebben gezeten deze vakantie en dat we verder kunnen gaan waar wij in juni zijn gebleven. Er zijn aardig wat wijzigingen dus lees deze nieuwsbrief goed door!

Koreaans Kungfu

Tijden van deze lessen zijn aangepast zoals vaker gecommuniceerd is op verschillende manier.

18:00-19:00 Jeugd
19:00-20:00 LEGION
20:00-21:00 Volwassenen

Jeugd is dus 1 uur eerder en volwassenen 30 minuten korter. De reden dat wij de volwassenlessen verkort hebben is, omdat merendeel van de leden hun concentratie/inspanning niet 90 minuten weten vast te houden. De Sabumnims zijn er niet om politietje te spelen. Neem dus zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen inspanning. Zoals mijn Sabumnim altijd zei: Ik houd enkel de deur open, met welke intentie jij er doorheen komt bepaal jij.

Kungfu Ninja’s

Groepsindeling:

 • Groep 1
  (8:00 uur)
 • Aron
  Matz
  +nieuwe instroom
 • Groep 2
  (9:00 uur)
 • Bella
  Conall
  Ezra
  Lilea
  Milo
  River
  Sennan
  Talyah
  Tim v D
 • Groep 3
  (10:00 uur)
 • Betel
  Bryan
  Finn
  Gijs
  Lenny
  Lieke
  Lucas
  Neyli
  Tim d W

Aangemelde examenkandidaten

 • Naam
 • Bella
  Betel
  Conall
  Ezra
  Gijs
  Lenny
  Lucas
  River
  Senan
  Talyah
  Tim d W
 • Badge
 • Geel
  Blauw
  Groen
  Groen
  Rood
  Zwart
  Blauw
  Groen
  Groen
  Geel
  Blauw
 • Naam
 • Burt
  Denice
  Joris
  Milan
  Nick
  Rick
  Richard
  Thomas
 • Band
 • Wit/Geel
  Geel/Groen
  Wit/Geel
  Geel
  Geel
  Geel
  Wit/Geel
  Geel

Examen info

Iedereen is welkom om te komen kijken.

08:30 Inloop
09:00 Start examen
11:00 Eind examen

Meenemen naar je examen:

Pak (gewassen en gestreken)
Stok
Zwaard
Club Paspoort

Algemeen bericht

In de afgelopen periode krijg ik vaak te horen dat men informatie mist. Informatie die gewoon via nieuwsbrieven en WhatsApp gedeeld wordt. Het is dus zaak dat alle leden, dan wel ouders, zelf hun verantwoordelijkheid nemen in het lezen van de nieuwsbrieven en overige communicatie.

Voor actuele lesinformatie ga naar de betreffende sub-sites.

Nieuw beleid

De afgelopen tijd lopen wij vaak tegen hetzelfde probleem aan. Leden missen teveel lessen waardoor er veel terugval is. Hierdoor komt de groep niet vooruit en blijven de Sabumnims continu dezelfde stof herhalen. Ook stonden wij afgelopen seizoen met regelmaat voor maar 1 of 2 leden. Dit is niet leuk voor de groep als ook voor de Sabumnims. Hier willen wij verandering in brengen.

Kun jij er een les niet bij zijn:

 • Meld je minimaal 6 uur voor aanvang af. (Tenzij dit echt niet eerder kan)

Mis jij teveel lessen dan zijn er de volgende mogelijkheden.

 • Jij zorgt zelf dat een groepsgenoot je helpt om buiten de lessen om wat in te halen
 • Jij doet zelf niets en het duurt voor jou mogelijk 1 seizoen voordat we weer inhoudelijk bij het gemiste onderwerp belanden en je mist examen kansen.

Mocht je ondanks deze opties toch de lessen voor de groep teveel ophouden dan spreken wij jou eerst daar vriendelijk op aan. Als er niets veranderd dringen wij vriendelijk aan zelf stappen te ondernemen. Blijft het nog steeds zo, dan nemen wij vriendelijk afscheid. Dan is het op dat moment gewoon niet voor jou haalbaar om deze martial arts nu te beoefenen. Hopelijk dat je in de toekomst wel tijd hebt om met grote regelmaat dit op te pakken.

Een les missen is echt geen probleem, maar zorg dat dit niet structureel wordt en daarmee een blok aan het been van de groep.

Test

Gefeliciteerd, je hebt het einde van deze nieuwebrief bereikt. Als je goed gelezen hebt, heb je vast wel een taal fout gezien, tenzij jouw Nederlands net zo goed is dan dat van mij. 🥲 Of je hebt alleen het begin en einde gelezen. 😭

Gezien de vragen vanuit leden en ouders krijg ik zeer sterk het gevoel dat velen niet de hele nieuwsbrief lezen. Daarom vandaag even een kleine test. Stuur via WhatsApp even een lief berichtje dat je het gelezen hebt. Dan maak je mijn hele dag goed. 🤗

Kamp

Volgend jaar staat er potentieel een kamp op de planning. Wij sluiten dan aan bij Ikyoneda Academy Haarlem. Wij maken z.s.m. de datum bekend zodra die definitief is. Wij kunnen dan een beperkt aantal mensen kwijt in de bunker. Houd dus goed de informatie hierover in de gaten als je mee wilt.