Update / Enquête

11-03-2021

Beste leden van Martial Arts Academy,

Hier even een korte update voor voornamelijk de jongere leden.

Zoom training

Op woensdag en vrijdag zijn momenteel nog alle lessen via Zoom (Standaard tijden). Heb je nog geen link, app dan snel met 085-0033777. Je hebt maar een heel klein beetje ruimte nodig om mee te kunnen doen.

Kungfu Ninja’s

We trainen momenteel in het Matenpark. Zorg dat de leerlingen warm genoeg gekleed zijn. Het kan zeker in de ochtend nog fris zijn. Vandaar dat we ook wat later starten. Lessen zijn wat korter omdat er geen parcours is.

Groep 1 > 08:45-09:30
Groep 2 > 09:30-10:15
Groep 3 > 10:15-11:00

Kom je moet de auto kun je het beste parkeren aan de Warenaargaarde.

Blauw: Trainingslocatie (Basketbalveld)
Rood: Parkeerplaats
Geel: Kinderboerderij de Maten

Help trainer Dymphna

Dymphna heeft voor een studie wat hulp nodig van ouders met kinderen tot en met 12 jaar. Val jij in die groep, wil je haar dan even helpen met een enquête? Het liefst voor maandag.

Dymphna:

Samen met een groepje zijn we bezig met het onderzoeken van de doelgroep jonge gezinnen voor het vak destinatiemarkting en proberen doormiddel van deze enquête de interesses, reisstijl (waar deze doelgroep vooral heen gaat en waar ze opletten bij het boeken van vakantie), welke sociale media zij gebruiken, etc.
Aan de hand van de resultaten maken wij een persona. Om uit eindelijk een zo’n goed mogelijke social media boost voor deze doelgroep te maken

Alvast heel erg bedankt.
https://www.survio.com/survey/d/W5T3I4L0V8R8Q9R8N

Ook namens Martial Arts Academy alvast bedankt voor de moeite!