Zoom

15-02-2021

Beste leden van Martial Arts Academy,

De eerst proefles via Zoom is afgelopen woensdag gegegeven aan de volwassenen. Hieraan hebben ook 2 jeugdleden meegedaan. De les is in goede orde ontvangen en we zullen aanstaande woensdag dan ook uitbreiden met lessen voor de jeugd.

Jeugd 19:00-20:00
Volwassenen 20:00-21:30

Jeugd – Koreaans Kungfu

Via DEZE LINK kom je in de juiste Zoom meeting. Je moet ook een wachtwoord hebben. Deze kun jezelf of jouw ouders opvragen door te App’n naar 085-0033777. De link en het wachtwoord is in principe altijd hetzelfde. Dit verandert enkel wanneer het wachtwoord in handen is van mensen die niet tot onze school behoren.

De les start om 19:00 en eindigt om 20:00 Zorg dat je optijd inlogt om te zorgen dat je camera goed afgesteld staat en je het geluid kunt testen.

Kungfu Ninja’s

Als de jeugdlessen goed lopen zullen wij het Zoom principe proberen uit te rollen naar de Ninja’s. Nu zal een Zoomles voor de Ninja’s totaal anders zijn dat wat ze gewend zijn en moeten wij dus nog even kijken hoe we zorgen dat de les goed verloopt zonder dat de Ninja’s zich gaan vervelen. Binnenkort hier meer info over.

Natuurlijk hopen wij dat we eind van deze maand horen dat wij weer met de Ninja’s mogen starten in de gymzaal.

Zoom

Je hebt zeer weinig nodig om mee te kunnen doen via Zoom. Een laptop is het handigst. Redelijk groot scherm en je kunt het overal neerzetten waar het handig is. Met een desktopcomputer, tablet of smartphone kan het ook. Zorg alleen dat je dan een goede opstelling klaar hebt staan.

Je moet zorgen dat je de instructeur goed kunt zien en dat de instructeurs jou goed kan zien om correcties door te kunnen geven.

Voor leerlingen is het het beste om het scherm van de instructeur vast te zetten. Anders schakeld het beeld naar het scherm waar geluid vandaan komt.

Je hebt voor de oefeningen niet veel ruimte nodig. Zorg als je niet je zwaard kunt rond slaan vanaf je plek dat je iets hebt dat korter is. Voor de stok technieken geld hetzelfde. Een stok van ongeveer 1 meter is in principe al voldoende.