Kungfu Ninja’s

Steeds vaker hebben kinderen een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, sporten te weinig en hebben vaak moeite met concentreren op school. Dit alles heeft natuurlijk veel met elkaar te maken en daarom heeft Stichting Martial Arts Academy een ontzettend leuk programma voor kinderen vanaf 6 jaar om al deze zaken gelijktijdig aan te pakken en ook nog eens op een hele leuke en plezierige manier.

Op televisie zijn er steeds meer tekenfilms waarin een ninja de hoofdrol speelt (Ninja Turtles, NinjaGo, Avatar, Power Ranger e.d.). Kinderen willen vaak een ninja zijn en daarom hebben wij hierop ingespeeld om ze deze mogelijkheid te kunnen bieden. Via Stichting Martial Arts Academy kunnen zij dus leren om een echte ninja te kunnen worden.
Een leuke combinatie van Koreaans Kungfu, gymnastiek en freerunning maakt de unieke combinatie welke wij benoemd hebben tot Kungfu Ninja’s

Tijdens de lessen leggen wij de nadruk op: Conditie, kracht, balans, uitdaging, Koreaans Kungfu, zelfvertrouwen, motoriek en plezier. Hierdoor zult u al snel merken dat uw kind zich beter gaat voelen en dat het zelfvertrouwen en concentratie op school ook zullen toenemen.

Via een officieel curriculum, opgezet door Stichting Martial Arts Academy, zullen de ninja’s de stof leren en leggen zij een officieel examen af zodra zij de kennis en kunde hebben om door te stromen naar een volgend niveau. Uiteraard zijn familie en vrienden altijd welkom om zo’n examen bij te wonen zodat de ninja kan laten zien wat hij/zij geleerd heeft. U zult verstelt staan.

We trainen in een mooie gymzaal aan de Rederijkershoeve, in het hart van de wijk de Maten. Hier hebben we allerlei materialen tot onze beschikking welke wij dan ook elke training zullen gebruiken in het door ons opgezette Ninjaparours.

Voor wie: Kinderen van 6 tot 14 jaar
Waar: Gymzaal Rederijkershoeve, Apeldoorn
Wanneer en hoe laat: Iedere zaterdag m.u.v. vakanties
Groep 1: 8:00  9:00 (beginners)
Groep 2: 9:00 – 10:00
Groep 3: 10:00 – 11:00

Indien uw zoon en/of dochter een keer mee wil doen bent u van harte welkom. De eerste keer is een proefles en is dus geheel gratis.