Wij waren voor Danthe al een tijdje na een leuke sport aan het kijken maar hij werd nergens bijna geaccepteerd door zijn adhd. Via een moeder van school zijn wij bij de Kungfu Ninja’s gekomen. Dit is helemaal zijn ding.

Door de rustige sfeer en de rustige aanpak kan Danthe hier helemaal in uitleven. Door de sport wordt zijn zelfvertrouwen op school en concentratie langzaam beter. Hij kijkt elke week uit na de training en gaat met plezier na de training en hij wil graag. Wij zien zelf ook beetje bij beetje vooruitgang bij hem. Het team van trainers zijn geduldig met de kinderen en prettig in de omgang.

Sibpalki is superleuk en je leert er veel van.

In groepjes leer je met elkaar en kun je badges met kleuren halen bijvoorbeeld wit, geel, groen, blauw, rood en zwart. Ik denk dat we er nog best lang op blijven. Als je erop gaat leer je bijvoorbeeld met een zwaard vechten of met een stok en natuurlijk ook het hindernis-parcours doen. Daar kan je springen, rennen, klimmen en je wordt lenig. Het is super stoer en cool.

Angel wou graag op een vechtsport maar wist niet welke. Ze wou eerst karate. Ze is toen een keer meegegaan na de training van haar broertje bij de Ninja’s en mocht meedoen en was gelijk verkocht.
Angel is veel zelfverzekerder geworden op school en thuis. Angel gaat met plezier elke week na training en vindt het leren van staf en zwaard heel leuk. Het team van trainers vindt ze helemaal top.
Wij vinden het team ook prettig in de omgang met de kinderen en de ouders, ze proberen overal een oplossing voor te vinden.